Stadhouderskade 29 | 8332 GA Steenwijk |  tel. 06 29280920 | 

Verkoopadvies

Een goede presentatie van jouw huis is tegenwoordig heel belangrijk bij de verkoop van je huis. De eerste seconden zijn cruciaal bij een eerste ontmoeting. Een goede eerste indruk van een huis is namelijk de sleutel tot succes. De potentiële koper moet een goed gevoel krijgen wanneer hij de woning binnenstapt. En jouw huis als zijn droomhuis gaan beschouwen. Nu ik meer dan 400 huizen heb gestyled en gefotografeerd kan ik uit ervaring zeggen dat een goede presentatie van het huis zeker tot een bezichtiging zal leiden en mogelijk tot snelle verkoop. 

WERKWIJZE VERKOOPADVIES:

TIPS EN TRICKS
Eerst kom ik langs om tips en tricks uit te wisselen om jouw huis zo strak mogelijk te presenteren. Ik kijk of de indeling van de ruimtes logisch is en ook kijk ik welke aanwezige accessoires geschikt zijn om de sfeer zo neutraal mogelijk te maken.

AFSTYLEN
Voor een optimale presentatie kunnen accessoires, plaids en/of kussens de puntjes op de i zetten. Wanneer je spullen voor de presentatie nodig hebt kun je deze voor een klein bedrag van mij lenen. Ik breng de spullen naar jou toe en na de fotoreportage neem ik de spullen weer mee.
Wanneer je graag wilt dat ik jou help om iedere ruimte zo mooi mogelijk te maken met meegebrachte spullen kan dat natuurlijk ook.
Uiteraard is het ook mogelijk accessoires te huren, over te nemen of dat ik in overleg met jou accessoires aanschaf tegen een van tevoren vastgesteld bedrag.