Stadhouderskade 29 | 8332 GA Steenwijk |  tel. 06 29280920 | 

Advies

Advies zou jou goed kunnen helpen wanneer je een nieuwe woning koopt. Er zijn zoveel stijlen, sferen en accessoires op de markt. Wat moet je kiezen, wat past bij jou?  Allerlei vragen waar je vaak alleen niet uitkomt.

Maar ook wanneer je al jaren een eigen huis hebt kan het lastig zijn. En je hebt plannen om te verbouwen of jouw woning een opfrisser te geven. Door de tijd heen heb je een heel scala aan meubels en accessoires bij elkaar gekocht en gekregen. En het valt vaak niet mee om hier keuzes in te maken. Ik wil jou daar graag bij helpen. Hieronder staan verschillende mogelijkheden. Neem gerust contact op voor verdere informatie.

BASIS INTERIEURADVIES
Dit is een interieuradvies met een uitgewerkte plattegrond. Inclusief kleurenkaarten, geschikte indeling van de ruimte en advies voor raam- en vloerbekleding.

UITGEBREID INTERIEURADVIES
Met behulp van de plattegrond en het moodboard maak ik een totaalplan voor een ruimte op schaal. Allereerst kom ik bij je thuis voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens ga ik met alle info aan de slag. En plan een datum met jou voor de presentatie van het plan. Ik ontwerp een inspiratieplan waarbij jouw wensen worden verwerkt. Ik maak een digitale plattegrond. Daarbij hoort een kleuradvies, een inrichtingsplan,  ideeën voor verlichting en advies voor raam- vloer en wandbekleding.

PLAN IN 3D
Ook is het mogelijk dat je een 3 d tekening krijgt van een ruimte. Dit houdt in dat de ruimte van alle kanten te bekijken is. Je krijgt zo realistische beelden van de in te richten ruimte. Ook maak ik daar een kleur-, en inrichtingsadvies bij.  Natuurlijk is er ook aandacht voor vloer- muur en wandbekleding.

Het is ook mogelijk ter plekke, bij jou thuis, een interieurplan te maken, of een onderdeel hiervan zoals een kleuradvies, indelingsplan, meubeladvies enz…

SHOPPEN
Als je het prettig vindt dat ik mee ga naar de winkel voor het uitzoeken van meubels, raam-vloerbekleding of accessoires dan ga ik uiteraard graag met jou mee.