Stadhouderskade 29 | 8332 GA Steenwijk |  tel. 06 29280920 | 

Projecten

PB interieurontwerp neemt je mee in de wereld van interieur en helpt jou bij het maken van keuzes. Jouw wensen en persoonlijke voorkeuren worden omgebogen tot een samenhangend plan waar je direct mee aan de slag kunt. Passend bij jouw stijl en sfeer. Hieronder vind je een impressie van de laatste projecten.

Complete renovatie gedateerde woning

Complete renovatie gedateerde woning

De gedateerde woning onderging een complete renovatie. De Scandinavische sfeer die de bewoners zo waarderen, vormde de basis. Kleurkeuzes werden duidelijk gemaakt op basis van de aangeleverde 3D beelden van PB interieurontwerp, waardoor opdrachtgevers makkelijker keuzes konden maken.
Benedenverdieping met verschillende leefruimtes

Benedenverdieping met verschillende leefruimtes

Een gezin, ontevreden over de benedenverdieping van hun ruime woning, zocht hulp bij PB interieurontwerp. Samen hebben ze de indeling drastisch aangepast: de zithoek verving de eethoek, de werkhoek verplaatste naar de keuken en de keuken werd naar de achterkant van de woning verplaatst.

Keuken anno nu

Een complete keuken metamorfose. De keuken van 20 jaar oud is vervangen voor een keuken die past bij de wensen van de bewoners.
Woonkamer boerderij

Verbouwing bestaande boerderij

De verbouwing van deze bestaande boerderij is een ware metamorfose. De aandacht voor kleur, meubels en een verlichtingsplan helpt om de hotel chique sfeer te creëren.
Woonboerderij nieuwe stijl

Woonboerderij nieuwe stijl

De woonboerderij nieuwe stijl is geïnspireerd op de traditionele boerderijtjes in de omgeving. Met oog voor detail.
Kamer 'Petra' in gastenverblijf Villa Rooz

Verrassend gastenverblijf

Het gastenverblijf, Villa Rooz, heeft drie kleurrijke kamers. Ieder met zijn eigen sfeer. Ook geschikt voor mensen met een beperking.

Renovatie woning

Een flinke renovatie van de nieuw gekochte woning stond op de planning. Er waren al wat ideeën van de nieuwe bewoners. Maar hoe giet je…
Een 3D tekening helpt om jouw huis te visualiseren

Frank Lloyd Wright nieuwbouwwoning

Het interieurontwerp van deze nieuwbouwwoning met zijn typerende Frank Lloyd Wright uitstraling is gebaseerd op de typische kenmerken van deze stijl. De horizontale lijnen passen bij deze stijl. Het ontwerp met de hoge glazen pui zorgt voor een mooie verbinding met de natuur.
Fotobehang als eyecatcher

Fotobehang als eyecatcher

Achter de eettafel is fotobehang de grote eyecatcher. Net als de grote afbeelding in de zithoek. En de kast op maat in de tvhoek. Deze…
De roomdivider als sfeermaker

Notariswoning

Zomer 2022 is de notariswoning opgeleverd. Een grote woning met veel vloeroppervlakte. Om de ruimte zo aangenaam mogelijk te maken hebben we eerst gekeken naar…
Restyling woonkamer

Restyling woonkamer

Een totale restyling van de woonkamer en keuken was de wens van de bewoners. Richting de keuken is een muur verwijderd waardoor er zoveel meer…
Renovatie jaren 30 huis

Verbouwing jaren 30 huis

Renovatie van een jaren 30 huis. Door de indeling te veranderen en het aan te kleden met nieuwe meubels is het huis klaar voor vele jaren woonplezier.
Woonboerderij XL

Woonboerderij XL

De woonboerderij krijgt een ware metamorfose. Stoere elementen zoals de stalen deuren en gietvloer in combinatie met een landelijke sfeer.
Kantoor aan huis

Kantoor aan huis

Dit kantoor aan huis heeft alles wat een comfortabele werkplek vraagt. Stijl, klasse, sfeer en strakke vormen zorgen voor een fijn werkklimaat.

Woning aan het water

Een woning aan het water is de droom van veel mensen. Het uitzicht is als uitgangspunt van het ontwerp gebruikt.
Uitzicht en nog veel meer uitzicht

Schuurwoning met fraai uitzicht

Prachtig uitzicht over de landerijen,mooie luchten en middenin de natuur. Geïnspireerd door deze elementen is dit de basis geworden van dit plan.
Huis op de prairie

Het huis op de prairie

Middenin de natuur is deze prachtige woning neergezet. Reeën en zelfs een vos worden geregeld gesignaleerd. De architect had het huis ontworpen en ik mocht de binnenkant bedenken.