Projecten

PB interieurontwerp neemt je mee in de wereld van interieur en helpt jou bij het maken van keuzes. Jouw wensen en persoonlijke voorkeuren worden omgebogen tot een samenhangend plan waar je direct mee aan de slag kunt. Passend bij jouw stijl en sfeer. Hieronder vind je een impressie van de laatste projecten.

Huis op de prairie

Het huis op de prairie

Middenin de natuur is deze prachtige woning neergezet. Reeën en zelfs een vos worden geregeld gesignaleerd. De architect had het huis ontworpen en ik mocht de binnenkant bedenken.
Uitzicht en nog veel meer uitzicht

Schuurwoning met fraai uitzicht

Prachtig uitzicht over de landerijen,mooie luchten en middenin de natuur. Geïnspireerd door deze elementen is dit de basis geworden van dit plan.

Woning aan het water

Een woning aan het water is de droom van veel mensen. Het uitzicht is als uitgangspunt van het ontwerp gebruikt.
Kantoor aan huis

Kantoor aan huis

Dit kantoor aan huis heeft alles wat een comfortabele werkplek vraagt. Stijl, klasse, sfeer en strakke vormen zorgen voor een fijn werkklimaat.
Woonboerderij XL

Woonboerderij XL

De woonboerderij krijgt een ware metamorfose. Stoere elementen zoals de stalen deuren en gietvloer in combinatie met een landelijke sfeer.
Renovatie jaren 30 huis

Renovatie jaren 30 huis

Renovatie van een jaren 30 huis. Door de indeling te veranderen en het aan te kleden met nieuwe meubels is het huis klaar voor vele jaren woonplezier.
kast op maat

Woonboerderij nieuwe stijl

De woonboerderij nieuwe stijl is bijna klaar en door het materiaal- en kleurgebruik ontstaat er een strakke maar ook warme sfeer.
Restyling woonkamer

Restyling woonkamer

Een totale restyling van de woonkamer en keuken was de wens van de bewoners. Richting de keuken is een muur verwijderd waardoor er zoveel meer…
Indeling notariswoning

Notariswoning

Zomer 2022 wordt deze notariswoning opgeleverd.Een grote woning met veel vloeroppervlakte. Om de ruimte zo aangenaam mogelijk te maken hebben we eerst gekeken naar een…
Fotobehang als eyecatcher

Fotobehang als eyecatcher

Achter de eettafel is fotobehang de grote eyecatcher. Net als de grote afbeelding in de zithoek. En de kast op maat in de tvhoek. Deze…
Frank Loyd Wright stijl

Nieuwbouw in Frank Loyd Wright stijl

Het interieurontwerp van deze nieuwbouwwoning met zijn typerende Frank Loyd Wright uitstraling is gebaseerd op de typische kenmerken van deze stijl. De horizontale lijnen passen bij deze stijl. Het ontwerp met de hoge glazen pui zorgt voor een mooie verbinding met de natuur.