Stadhouderskade 29 | 8332 GA Steenwijk |  tel. 06 29280920 | 

Reviews

Wat vinden de klanten van mijn werk.

VERBOUWING BOERDERIJ

Rated 5,0 out of 5
10/07/2023

Door te luisteren en aanvoelen wat onze wensen zijn heb je van ons huis weer een “wij” huis gemaakt.

Straks gaan wij heerlijk genieten van ons gezellige huis.

Petra bedankt hiervoor.

Gonda Langes

INTERIEURADVIES BENEDENVERDIEPING

Rated 5,0 out of 5
10/07/2023

Petra heeft goed geluisterd naar onze wensen en heeft dit omgezet in een prachtig ontwerp!

In verband met afstand hebben we door middel van videobellen afgesproken. Erg fijn dat dit kon.

Petra is erg secuur. Zij kwam achter een meetfout in het ontwerp van onze nog te realiseren keuken, waardoor ons idee niet uitgevoerd kon worden. Er werd meegedacht over over een alternatieve indeling en de afmetingen, waardoor we alsnog tot een heel erg mooi, al dan niet mooier ontwerp kwamen.

Ze was in dit proces altijd bereikbaar voor vragen en reageerde snel.

De 3D foto’s zien er heel echt uit, waardoor wij een goed beeld hebben gekregen hoe onze woning er uit gaat zien.

We kregen de stalen van de kleuren die zij in haar ontwerp voor ons heeft bedacht, per post thuis gestuurd. Ook hebben we adressen gekregen van goede schilders en woonwinkels waar we via Petra met korting meubels en woonaccessoires kunnen kopen.

We zijn super tevreden met de door Petra geleverde diensten, ze heeft gedaan wat ze beloofde en meer! Wij bevelen haar dan ook zeker aan.

Familie Cohen

INTERIEURADVIES EN STYLING BENEDEN VERDIEPING NIEUWE WONING

Rated 5,0 out of 5
30/06/2023

Een nieuwe woning en dan denk je help hoe ga ik dit aanpakken. Gelukkig was daar Petra Barelds. Samen hebben we nagedacht over de woonkamer en de hal en zijn onze wensen meegenomen in het ontwerp van Petra. Petra heeft vakkundig en met oog voor detail en kleur ons een heel mooie, warme woonkamer en hal gegeven, waar alle elementen(eyecatcher de roomdivider) en kleuren op elkaar zijn afgestemd. Het was een spannende tijd waarin Petra de rust bewaarde.

Heel erg bedankt!

Fam. Bos

INTERIEURSTYLING WOONKAMER

Rated 4,0 out of 5
23/11/2021

Vakkundig en goed interieuradvies gekregen, 2 verschillende 3D ontwerpen, Tip, Petra Barelds heeft ook leuke adresjes wbt wooninrichting en accessoires.

John&Yvonne

VERKOOPADVIES

Rated 5,0 out of 5
16/04/2021

Bedankt voor het restylen van ons huis. Je hebt met een frisse blik naar ons huis gekeken en ons goeie tips gegeven. Tips om ons huis net dat stukje extra te geven wat nodig was om het beste eruit te halen. Het heeft zeker meegewerkt aan de snelle verkoop van ons huis.

Petra bedankt!

John en Gea Oude Lansink

Plaats hier je review

Fanatastisch dat je hier je ervaring met PBinterieurontwerp wilt delen met anderen. We gvragen wel om een e-mailadres, maar het zal niet getoond worden op de site van PBinterieurontwerp. Het duurt ongeveer 24 uur voor dat de review verschijnt op de website!