Reviews

Wat vinden de klanten van mijn werk.

INTERIEURSTYLING WOONKAMER

Rated 4 out of 5
23/11/2021

Vakkundig en goed interieuradvies gekregen, 2 verschillende 3D ontwerpen, Tip, Petra Barelds heeft ook leuke adresjes wbt wooninrichting en accessoires.

John&Yvonne

VERKOOPADVIES

Rated 5 out of 5
16/04/2021

Bedankt voor het restylen van ons huis. Je hebt met een frisse blik naar ons huis gekeken en ons goeie tips gegeven. Tips om ons huis net dat stukje extra te geven wat nodig was om het beste eruit te halen. Het heeft zeker meegewerkt aan de snelle verkoop van ons huis.

Petra bedankt!

John en Gea Oude Lansink

INTERIEURADVIES WOONKAMER

Rated 5 out of 5
14/01/2021

“​Een vlotte en vakkundige styliste met een goede prijs kwaliteit verhouding. Echt de moeite waard.”

Fam. Kuipers

INTERIEURADVIES BENEDENVERDIEPING

Rated 5 out of 5
23/11/2020

“​Petra Barelds houdt rekening met de wensen van de cliënt en maakt met haar vakkennis een harmonieus, verrassend ontwerp.

Zij heeft in het ontwerp voor de inrichting van onze huiskamer elementen gebruikt, waar we zelf niet aan gedacht hadden. De woonkamer krijgt hierdoor een nieuwe uitstraling.”

Fam. Prins

KLEUR- EN ACCESSOIRES ADVIES VOOR WOONKAMER

Rated 5 out of 5
10/10/2020

“​Geweldig, in een (1) woord! Ik had echt nooit durven dromen dat mijn oersaaie woonkamer zo zou opknappen! Dankzij het advies van Petra heb ik alles in mijn woonkamer op kunnen frissen. Door middel van een nieuw verfje, een verandering hier en daar, ’n paar nieuwe kleuren en kleine accessoires, heeft mijn woonkamer een complete metamorfose ondergaan en dat was iets wat ik precies nodig had. Nogmaals dank Petra, ik geniet dagelijks van mijn nieuwe interieur!”

Els de Vries

Plaats hier je review

Fanatastisch dat je hier je ervaring met PBinterieurontwerp wilt delen met anderen. We gvragen wel om een e-mailadres, maar het zal niet getoond worden op de site van PBinterieurontwerp. Het duurt ongeveer 24 uur voor dat de review verschijnt op de website!