Stadhouderskade 29 | 8332 GA Steenwijk |  tel. 06 29280920 | 

Werkwijze interieuradvies

WERKWIJZE INTERIEURADVIES:

INTAKEGESPREK INTERIEURADVIES
Tijdens een intakegesprek bij jou thuis krijg ik een goed beeld jouw wensen en verwachtingen.  Ook kunnen we beelden over woonstijlen gebruiken. Daarnaast zal het beschikbare budget ter sprake komen.

PRIJSOPGAVE INTERIEURADVIES
Vervolgens zet ik alles op een rijtje en stuur een offerte. Passend bij jouw wensen. Wanneer je akkoord gaat en alles duidelijk is gaan we starten.

MOODBOARD
Je maakt een moodboard met knipsels uit tijdschriften. Ook kunnen dit beelden van de computer zijn. Ik zal dit van te voren duidelijk uitleggen. Wanneer ik het moodboard heb gekregen kan ik aan de slag. Meestal lukt het om vrij snel een eerste opzet klaar te hebben. Ik maak een voorlopige indeling maak.

OVERLEGMOMENT
Ik maak een tussentijdse afspraak met jou en laat mijn ideeën zien. Tijdens dit overleg laat ik verschillende indelingen zien. Dit kan een 3d ontwerp zijn of een plattegrond. Samen komen we tot een keuze waar ik mee verder kan.

DEFINITIEF ONTWERP
Ik ga de gekozen indeling uitwerken in een digitale presentatie. Waarbij ik een definitieve keuze voor kleur, meubels en eventueel verlichting maak.

PRESENTATIE 
Wanneer ik het plan heb uitgewerkt maak ik het geschikt om digitaal te bekijken. Uiteraard bekijken we het plan grondig. Daarna kun je met het kant en klare plan starten!