Stadhouderskade 29 | 8332 GA Steenwijk |  tel. 06 29280920 | 

Slaapkamer en-suite

Bij dit slaapkamer-en-suite ontwerp draait alles om comfort en stijl. Ik heb een rustgevende omgeving gecreëerd met zachte kleuren en materialen. Het bed krijgt een praktische achterwand waar snoeren in weggewerkt kunnen worden. Ook kan de telefoon daar neergelegd om op te laden. Of boeken die graag gelezen worden. Sfeerlampen rondom het bed en leeslampjes maken de ruimte perfect om te ontspannen of te lezen. Voor extra lichtinval zijn bovenlichten bedacht in de wand zodat de ruimte niet te donker zal worden.

De en-suite doucheruimte sluit perfect aan bij de slaapkamer qua kleur en sfeer. Ook bedenk ik graag slimme opbergoplossingen. In dit geval een afscheiding tussen het toilet en de douche. Hierin kunnen badhanddoeken een plek krijgen. Aan de douchekant komt een nis voor verzorgingsproducten en in de toilethoek is ruimte voor toiletpapier en dergelijke. In deze ruimte is een draai-kiepdeur bedacht. Ook weer om veel daglicht binnen te krijgen. En uiteraard kan deze deur als eventuele vluchtroute gebruikt worden bij calamiteiten.

De inloopkast aan de andere kant van het bed is zo praktisch mogelijk ingericht. Ook hier is goede verlichting belangrijk om de goede keuzes te kunnen maken.