Stadhouderskade 29 | 8332 GA Steenwijk |  tel. 06 29280920 | 

Beurs Salone del Mobile 2019

Dat wordt weer plaatsen noteren voor volgend jaar. En zo wordt ieder bezoek aan deze prachtige beurs steeds beter voorbereid. Zoveel mogelijk zien in een paar dagen tijd.

Nu de woonbladen terugblikken op dè beurs van het jaar, de Salone del Mobile in Milaan ben ik er nog meer van overtuigd dat de schrijvers van de artikelen zelf hun eigen smaak en voorkeur laten gelden. Het ene blad vindt dat de blauwtonen de overhand hebben terwijl een ander tijdschrift de groenen opvallend aanwezig vond. Terwijl ik zelf de aardekleuren heel veel vond terugkomen bij de verschillende merken. Ach, het is maar wat je zelf mooi vindt en aanspreekt. Wat me verder opviel waren de rondingen in banken, stoelen, tafels, vloerkleden, wanddecoraties en accessoires.

Zacht, zachter zachtst… En ook heb ik heel veel niet gezien. Dat wordt weer plaatsen noteren voor volgend jaar. En zo wordt ieder bezoek aan deze prachtige beurs steeds beter voorbereid. Zoveel mogelijk zien in een paar dagen tijd. Het was allemaal fantastisch neergezet en er waren kosten nog moeite gespaard om de beurs maar ook de presentaties van de merken in de stad zo mooi mogelijk te laten zien.

Zeker een reisje waard wanneer je geïnspireerd wilt raken. Maar blijf bij jezelf. Volg je gevoel, wat vind jij mooi, waar voel jij je prettig bij? Laat je niet leiden door trends maar filter eruit wat bij jou past. En dan wordt jouw huis ook echt jouw thuis.