Stadhouderskade 29 | 8332 GA Steenwijk |  tel. 06 29280920 | 

Salone del Mobile 2018 in Milaan

Prachtig om te zien, daar op de beurs en in de stad Milaan. Prominente merken presenteerden zich afgelopen maand in twintig hallen en bijzondere locaties in de stad. En wat een explosie van kleur was hier te zien.
Prachtig om te zien, daar op de beurs en in de stad Milaan. Prominente merken presenteerden zich afgelopen maand in twintig hallen en bijzondere locaties in de stad. En wat een explosie van kleur was hier te zien. Veel te veel om in een paar dagen allemaal te kunnen bekijken. Waar ik vooral naar kijk zijn de kleurencombinaties die gemaakt worden. Zodat ik deze weer toe kan passen in mijn ontwerpen. Ik probeer neutralen en accentkleuren eruit te filteren en maak er een kleurenpallet van.
Er zijn zo ontzettend veel kleurencombinaties mogelijk met één plaatje, maar ik probeer net zo lang de juiste nuance te vinden zodat het pallet in balans is. Koele en warme kleuren in één pallet zorgen voor meer spanning dan alleen maar koele of alleen maar warme kleuren te kiezen. Hopelijk heb ik je kunnen inspireren ook eens op die manier naar schilderijen, mooie behangen, vloerkleden of andere mooie plaatjes te kijken.