Sfeer

Sfeer

Sfeer creëren is voor Petra Barelds van PB interieurontwerp een belangrijk uitgangspunt. Met behulp van mooie materialen en een passend kleurenpalet wordt elk ontwerp zorgvuldig samengesteld.

Opvallende indeling woonboerderij

woonboerderij

De indeling van een verbouwde woonboerderij is soms lastig. Dit ontwerp heeft de ruimte verschillende gebruiksfuncties gegeven. Maak een zithoek. Creëer een duidelijke eethoek. En een leeshoekje, apart van de rest is ook fijn. Een roomdivider kan helpen om de ruimte op te delen. Hier in de vorm van een kachel. De combinatie van koele […]

Verrassende kast op maat

kast

Een kast op maat kan je helpen om de ruimte zo goed mogelijk te benutten. De kamer zal rustiger en ruimtelijker ogen. Bij dit ontwerp zie je dat alle spullen een een eigen plek hebben gekregen. Zo ontstaat een fijne, opgeruimde sfeer. De tv kan bijvoorbeeld vanuit de zithoek en vanuit de eethoek goed bediend […]

Mooi contrast in huis

Contrast

Een goed contrast helpt om een fijne sfeer in ruimtes te krijgen. Voor dit ontwerp zijn warme en koele kleuren gebruikt. Zo ontstaat een goede balans. Ook het gebruik van kussens en plaids kan hierbij helpen. Kies ook voor harde en zachte materialen. Dit helpt om de hele ruimte aangenaam en sfeervol te maken.

Warme sfeer

Sfeer

De warme sfeer in deze keuken is vooral door de kleuren en de materialen bereikt. Ook de mooie grote wanddecoratie van de ‘Nachtwacht’ is een mooie eyecatcher voor de ruimte. Het hout en de mooie tegel op de vloer helpen de ruimte praktisch maar ook warm te maken.

Slim keukenontwerp

keuken

Deze keuken heeft alles wat je graag ziet in een ontwerp. Het leuke is dat de keuken niet alleen in de hoek gecentreerd is maar de bocht om gaat. Hier kan een mooie koffiehoek gemaakt worden. En zelfs een wijnkast behoort dan tot de mogelijkheden. Een fijne grote koelkast maakt het plaatje af. In deze […]

Professionele woningfotografie

fotografie

Woningfotografie is één van de specialiteiten van PB interieurontwerp. Wil je jouw ontwerpen op een professionele manier gefotografeerd dan kan dat. Ook de fotografie van woningen bestaat tot de mogelijkheden. Met oog voor styling worden de foto’s zo mooi mogelijk gemaakt en heb je goede sfeerbeelden voor jouw presentatie.

Spannende kleur op 1 wand

wand

Een kleur op de wand vinden veel mensen best spannend. En zeker wanneer het gaat om een knalkleur, in dit geval fuchia roze. Maar door een mooie combi van kleuren te kiezen ontstaat er balans. En balans in je interieur is één van de belangrijkste pijlers waar een prettig interieur op gebouwd mag worden. En […]

Renovatie jaren 30 huis

renovatie

De renovatie van een jaren 30 huis is een mooie uitdaging. Met een goede indeling en nieuwe meubelen krijgt de woning een update zodat het huis en zijn bewoners er weer jaren met plezier kunnen wonen.

Woning jaren 70 in blauwtinten

blauwtinten

Een voorbeeld van een woonkamer in blauwtinten. De bank was het uitgangspunt. Een combi van pastellen waar blauw heel mooi bij past. En door de blauwen in verschillende nuances toe te passen ontstaat een uitgebalanceerd interieur.