Roomdivider als sfeermaker

De roomdivider als sfeermaker

Een roomdivider kan helpen een grote ruimte gezelliger te maken. En makkelijk verschillende hoeken creëren. Een roomdivider zorgt voor privacy zonder dat je helemaal afgescheiden bent van de rest van de ruimte.

Kleur in de ruimte

Totaal renovatie woning

Kleur in de ruimte met behang, verf en accessoires. Door herhaling van de kleur van het behang in verf en accessoires wordt de ruimte een geheel.

Bijzonder interieurontwerp in de Frank Loyd Wright stijl

Bijzonder interieurontwerp

Een bijzonder interieurontwerp. Zowel exterieur als interieur. Ik mocht een totaalconcept ontwerpen voor deze woning in de Frank Loyd Wright stijl. Horizontale lijnen zijn typerend voor de buitenkant. Aan de binnenkant heb ik geprobeerd een balans te vinden in horizontale en verticale belijning.  Een gigantische glazen pui zorgt voor veel lichtinval. Ook is er gekozen […]

Eyecatcher in de ruimte

Eyecatcher

De eyecatcher van de woonkamer is zonder twijfel het mooie fotobehang. From the other demension van Photowall heeft prachtige kleuren. Deze kleuren kunnen mooi terugkomen in accessoires.

Passende verlichting

Passende verlichting

Passende verlichting is voor Petra Barelds van PB interieurontwerp een belangrijk uitgangspunt. Dit in combinatie met mooie materialen en een passend kleurenpalet wordt elk ontwerp een mooi geheel. Een verlichtingsplan kan daarom een mooie aanvulling zijn op een interieurplan. Hier wordt altijd rekening gehouden met basis- sfeer-, en accentverlichting.

Professionele woningfotografie

fotografie

Woningfotografie is één van de specialiteiten van PB interieurontwerp. Wil je jouw ontwerpen op een professionele manier gefotografeerd dan kan dat. Ook de fotografie van woningen bestaat tot de mogelijkheden. Met oog voor styling worden de foto’s zo mooi mogelijk gemaakt en heb je goede sfeerbeelden voor jouw presentatie.

Spannende kleur op 1 wand

wand

Een kleur op de wand vinden veel mensen best spannend. En zeker wanneer het gaat om een knalkleur, in dit geval fuchia roze. Maar door een mooie combi van kleuren te kiezen ontstaat er balans. En balans in je interieur is één van de belangrijkste pijlers waar een prettig interieur op gebouwd mag worden. En […]

Slim keukenontwerp

keuken

Deze keuken heeft alles wat je graag ziet in een ontwerp. Het leuke is dat de keuken niet alleen in de hoek gecentreerd is maar de bocht om gaat. Hier kan een mooie koffiehoek gemaakt worden. En zelfs een wijnkast behoort dan tot de mogelijkheden. Een fijne grote koelkast maakt het plaatje af. In deze […]

Kast op maat

Een kast op maat kan je helpen om de ruimte zo goed mogelijk te benutten. De kamer zal rustiger en ruimtelijker ogen. Bij dit ontwerp zie je dat alle spullen een een eigen plek hebben gekregen. Zo ontstaat een fijne, opgeruimde sfeer. De tv kan bijvoorbeeld vanuit de zithoek en vanuit de eethoek goed bediend […]

3D ontwerp

3D ontwerp

Een 3D ontwerp helpt om een ruimte goed te visualiseren. Het geeft een realistisch beeld qua inrichting en kleurgebruik. PB interieurontwerp gebruikt graag 3D beelden om haar ideeën duidelijk te maken. Ook is een andere opstelling snel te realiseren.