Stadhouderskade 29 | 8332 GA Steenwijk |  tel. 06 29280920 | 

Slaapkamer en-suite

Slaapkamer-en-suite

Dit slaapkamer-en-suite ontwerp combineert comfort en stijl met zachte kleuren en materialen. Het bed heeft een praktische achterwand voor snoeren, oplaadstations en boeken. De en-suite doucheruimte sluit aan bij de slaapkamer qua kleur en sfeer. Met slimme opbergruimtes en veel daglicht via een draai-kiepdeur. De inloopkast is praktisch ingericht en goed verlicht.

Totaal renovatie jaren ’60 woning

Door de jaren '60 woning te vernieuwen kan de woning weer jaren mee.

De renovatie dreigde vast te lopen toen een bekende ontwerper na het aanleveren van enkele beelden onbereikbaar bleek. Gelukkig kon ik inspringen. Met een moodboard en een intake heb ik een 3D ontwerp gemaakt met een Scandinavische sfeer en felle kleuraccenten. Design-elementen zoals de Sharkstoelen, opvallende verlichting, en kunst aan de wand inspireerden de kleuren op de benedenverdieping.

Complete renovatie gedateerde woning

Complete renovatie gedateerde woning

De gedateerde woning onderging een complete renovatie. De Scandinavische sfeer die de bewoners zo waarderen, vormde de basis. Kleurkeuzes werden duidelijk gemaakt op basis van de aangeleverde 3D beelden van PB interieurontwerp, waardoor opdrachtgevers makkelijker keuzes konden maken.

Benedenverdieping met verschillende leefruimtes

Benedenverdieping met verschillende leefruimtes

Een gezin, ontevreden over de benedenverdieping van hun ruime woning, zocht hulp bij PB interieurontwerp. Samen hebben ze de indeling drastisch aangepast: de zithoek verving de eethoek, de werkhoek verplaatste naar de keuken en de keuken werd naar de achterkant van de woning verplaatst.

Keuken anno nu

Een complete keuken metamorfose. De keuken van 20 jaar oud is vervangen voor een keuken die past bij de wensen van de bewoners.

Verbouwing bestaande boerderij

Woonkamer boerderij

De verbouwing van deze bestaande boerderij is een ware metamorfose. De aandacht voor kleur, meubels en een verlichtingsplan helpt om de hotel chique sfeer te creëren.

Woonboerderij nieuwe stijl

Woonboerderij nieuwe stijl

De woonboerderij nieuwe stijl is geïnspireerd op de traditionele boerderijtjes in de omgeving. Met oog voor detail.

Verrassend gastenverblijf

Kamer 'Petra' in gastenverblijf Villa Rooz

Het gastenverblijf, Villa Rooz, heeft drie kleurrijke kamers. Ieder met zijn eigen sfeer. Ook geschikt voor mensen met een beperking.