Stadhouderskade 29 | 8332 GA Steenwijk |  tel. 06 29280920 | 

Complete renovatie gedateerde woning

Complete renovatie gedateerde woning

De gedateerde woning onderging een complete renovatie. De Scandinavische sfeer die de bewoners zo waarderen, vormde de basis. Kleurkeuzes werden duidelijk gemaakt op basis van de aangeleverde 3D beelden van PB interieurontwerp, waardoor opdrachtgevers makkelijker keuzes konden maken.

Benedenverdieping met verschillende leefruimtes

Benedenverdieping met verschillende leefruimtes

Een gezin, ontevreden over de benedenverdieping van hun ruime woning, zocht hulp bij PB interieurontwerp. Samen hebben ze de indeling drastisch aangepast: de zithoek verving de eethoek, de werkhoek verplaatste naar de keuken en de keuken werd naar de achterkant van de woning verplaatst.

Keuken anno nu

Een complete keuken metamorfose. De keuken van 20 jaar oud is vervangen voor een keuken die past bij de wensen van de bewoners.

Verbouwing bestaande boerderij

Woonkamer boerderij

De verbouwing van deze bestaande boerderij is een ware metamorfose. De aandacht voor kleur, meubels en een verlichtingsplan helpt om de hotel chique sfeer te creëren.

Woonboerderij nieuwe stijl

Woonboerderij nieuwe stijl

De woonboerderij nieuwe stijl is geïnspireerd op de traditionele boerderijtjes in de omgeving. Met oog voor detail.

Verrassend gastenverblijf

Kamer 'Petra' in gastenverblijf Villa Rooz

Het gastenverblijf, Villa Rooz, heeft drie kleurrijke kamers. Ieder met zijn eigen sfeer. Ook geschikt voor mensen met een beperking.

Renovatie woning

Een flinke renovatie van de nieuw gekochte woning stond op de planning. Er waren al wat ideeën van de nieuwe bewoners. Maar hoe giet je dat in een plan waar iedereen blij van wordt? Allereerst hebben we de indeling bepaald van de hal en de keuken. En de renovatie kon beginnen. Muren zijn weggebroken en […]

Frank Lloyd Wright nieuwbouwwoning

Een 3D tekening helpt om jouw huis te visualiseren

Het interieurontwerp van deze nieuwbouwwoning met zijn typerende Frank Lloyd Wright uitstraling is gebaseerd op de typische kenmerken van deze stijl. De horizontale lijnen passen bij deze stijl. Het ontwerp met de hoge glazen pui zorgt voor een mooie verbinding met de natuur.